Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Zugló klubunkban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsot adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1651311853.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Szakmai mentor, cégvezető

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a  Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

279325249_700850834588514_5063821853102852381_n_jpg.jpg

Tarr Marcsi // op. menedzser, klubvezető

Tarr Marcsi vagyok hosszú évekig dolgoztam az egészségügyben ápolónőként. Nagyon fontos számomra a segítői kapcsolódások, amit mások számára tudok szeretettel átadni. Kézilabdáztam, futottam fontos számomra a mozgás.

Amikor lehetőségeket kerestem mozgásra a Curves érintett meg legjobban. Az edzéseken a jókedv és figyelmes csapat segíti a vendégeket. 6 éven keresztül, mint Curves vendég élveztem az edzéseket, most pedig a kör közepéről szeretném én is visszaadni azt a törődést, amit én megkaptam.

A test lélek szellem harmóniáját szeretem és jókedvvel, szeretettel, figyelemmel, a Curves szellemiségével várok mindenkit.

279272170_364781429022286_5143705015250456355_n_jpg.jpg

Litkei Nóra // curves trainer

Litkei Nóra vagyok, 2022-ben kezdtem el itt dolgozni a Curvesben. Számomra mindig is fontos volt a sport és a mozgás, munka mellett is hivatalos sportoló/versenyző vagyok. A vidámság és a jó hangulat ami elengedhetetlen és ez a Curvesben mindig adott és a mosoly plusz a mozgás a legjbb párosítás. Igyekszem mindig új és változatos edzést tartani a vendégeknek, segítve ezzel a fejlődésüket és a kitűzött céljuk elérését.

279092309_453198899895901_793424831677672672_n_jpg.jpg

Gál Orsolya // masszőr

Gál Orsolya vagyok, 2020. szeptemberében vizsgáztam masszőrként.  

Egyre nagyobb érdeklődés van a Curves & Wellness irányra, ebből a szolgáltatásból veszem ki én is a részem masszőrként 2021. május óta. Azóta többetekkel sikerült megismerkednem, akiknek nagyon köszönöm a pozitív visszajelzéseket és a bizalmat, és várom a további találkozásokat és az új érdeklődőket is.

A következő kezelésekkel tudok nektek segíteni:

 • Svédmasszázs: Erőteljes hát-/ teljes test masszázs, izomcsomók, húzódások, fájdalmas területek olajjal történő kimasszírozására alkalmas.
 • Relax masszázs: Lazító kezelés, simításokból és dörzsölésekből áll, erőteljes fogásokat nem tartalmaz, a relaxációs állapot elérése a cél, olajjal.
 • Arcmasszázs: Arc feszesítő, fiatalító hatású masszázs, felvivőanyag nélkül végzem.
 • Kismama masszázs: Második trimeszterben, csak orvosi beleegyezéssel végezhető. Erősíti a köteléket anya és a magzat között, és a szülési fájdalmakat is enyhíti. Erősebb fogásokat is tartalmaz, de csak ameddig a kismamának is kényelmes. Lábakra, hátra koncentrálódik az olajos kezelés.

A szolgáltatások bővülni fognak, nyirok- és gyógymasszázzsal.

Várlak titeket szeretettel egy frissítő masszázsra!

275759924_797001668359099_5831462740784831372_n_jpg.jpg

Zalai Noémi // dietetikus

Zalai Noémi vagyok, dietetikus.

Az egyéni igényeinknek megfelelő táplálkozás olyan, mint egy kulcs a saját testünkhöz. De ez a kulcs nem egyforma, mindenkinél más a mintázata! Ezt a „mintázatot” kell megtalálnunk, és ebben segítek Neked! Személyre szabottan beállítom a táplálkozásodat, hiszen sok mindentől függ, hogy neked mi a jó! Függ a munkádtól, attól, hogy mit és mennyit sportolsz, a testsúlyodtól, a korodtól, az életviteledtől, az ízlésedtől, és még sorolhatnám.

A következőkben tudok Neked segíteni:

 • egészséges étkezési szokások kialakítása
 • életmódváltás
 • fogyás
 • alakformálás (amennyiben súlyoddal elégedett vagy, de a testösszetételeden szeretnél javítani)
 • vegetáriánus, vagy vegán táplálkozás helyes kialakítása
 • inzulin rezisztencia
 • cukorbetegség
 • pajzsmiriggyel kapcsolatos megbetegedések
 • PCOS
 • ételallergiák
 • szív, és érrendszeri megbetegedések
 • reflux étrendi kezelése
 • emésztőrendszeri problémák, különböző emésztőrendszert érintő megbetegedések


A személyes tanácsadás menete

A tanácsadás időtartama 60 perc.

Az első találkozás alkalmával történik a táplálkozási szokások felmérése, valamint a testösszetétel-mérés. Megbeszéljük a táplálkozási célokat, és az esetleges betegségeket.

A konzultáció után részletes írásos étrendi útmutatót adok, amely tartalmazza:

 • amennyiben kértél testösszetétel mérést, akkor annak részletes eredményét magyarázatokkal, és célértékekkel
 • személyre szabott napi javasolt energiabevitel, valamint makrotápanyagok bevitelével kapcsolatos javaslatokat
 • részletes nyersanyagválgatási listát élelmiszercsoportokra bontva
 • étkezési ritmusra történő javaslatot
 • egyes betegségekkel kapcsolatos részletes táplálkozási javaslatokat, amennyiben betegség kapcsán kerestél fel


Kontroll

Tapasztalataim alapján az életmódváltás első időszakában szükség van a kontrollra, hiszen így tudjuk „finomhangolni” az étkezéseidet, átbeszélni, hogy hogyan telt a konzultáció utáni első 4 hét.

A kontroll időtartama 30 perc.

Az első találkozást követően 1 hónap múlva esedékes kontroll alkalmával átbeszéljük a táplálkozás alakulását, megbeszéljük, hogy okoz-e nehézséget az ajánlások betartása, illetve ismét mérünk testösszetételt és megnézzük a változásokat.

Várlak szeretettel!

275966057_907732969905029_8121998389999763170_n_jpg.jpg

Tarr Marcsi // spirituális segítő

Tarr Marcsi vagyok, 13 évig dolgoztam a Sportkórházban felnőtt szakápolóként. Majd váltás következett az életemben s pályaelhagyó lettem, de a szívem-lelkem egy nagy darabja ottmaradt a segítői vonalon. A későbbiekben is emberekkel foglalkoztam, új és teljesen más területeken, más pozíciókban, s ebből kifolyólag mindig tanultam, hogy az adott feladataimat a legjobb tudásom szerint tudjam ellátni. Az örök újrakezdő… Dolgoztam újságnál marketingesként majd szerkesztőként, kereskedelem területén eladó, pénztáros s üzletvezetőként. A hívás azonban sosem múlt el a segítői feladataim betöltésére. Azt nem tudtam, hogy mikor és hol, a hogyan is teljes homályban lebegett.

Mindeközben persze az életem különböző területein változások, mélypontok majd egyre mélyebb pontok következtek. Kihívásokkal teli időszakok és lelki fáradság. Fájdalmas helyzetek s közben a fizikai testem is jelzett, próbált figyelmeztetni. Húztam az időt, „majd később” mondogattam magamnak „csak még ezen túl leszek” s a határaim feszegetésével meg is kaptam a „buksimra a nagy kokit”, amikor kirántották a lábam alól a szőnyeget s lebénult a fél arcom. Megállítottak… igen hirtelennek tűnt pedig nem az volt.

Mindig érdekelt és figyeltem a láthatatlan, megfoghatatlan dolgokat. Tudtam, hogy létezik a fátyol másik oldal, de tudatosan nem használtam a hozott vagy kapott energiákat, lehetőségeket csak érzékeltem az esetlegesen megtörtént eseményeket. A bénulásom által megtapasztaltam az angyali érintést, az energiák csodás gyógyító hatásait. A gyermekem általi szeretet energiát, ami a csodához és a gyógyuláshoz vezet, amit addig én adtam neki. Azt ebben az időszakban megtöbbszörözve, erőt és hitet adva kaptam vissza. Itt volt időm elgondolkodni s végre fejet hajtva elfogadni, hogy nem tudok egyedül, erőből ,túlélés címén megoldani semmit, csak generálom tovább a negatív eseményeket. Bár nem értettem, hogy másoknak miért tudok segíteni, saját életemben pedig visszatérnek ugyanazok a problémák hatványozottan. Keresővé váltam, kerestem a válaszokat s folyamatos változásokat éltem meg s megismertem azokat a személyeket, akik segítőim, majd szellemi vezetőim lettek, s tudatos tanulásban voltam s vagyok azóta is.

Az önismereti út néha fájdalmas néha könnyed, de minden szinten minket szolgál. Hiszen a kapuk mindig megnyílnak az adott pillanatokban. Így váltam papnővé s még nagyobb bebocsájtást kaptam a láthatatlan világ részeihez. Megismertem az Reiki energia csodálatos gyógyító harmonizáló, blokkoldó minőségeit az átadásai után. Metamorf masszázst, mely szintén blokkoldó hatású. Stimuláló gyógyító hatású az arc és a taplmasszázs reflexológia. A gyertyák, kártyák csodás varázslatos segítőinkké tudnak válni, útmutató megoldásra ösztönzőként adják magukat. A kristályok, a gyógynövények a mindennapjainkat teljessé tehetik. Minden mindennel összefügg a születési képletünk sem csak egy horoszkóp egy jegy, ami hat ránk, a születésünk számai a születési nevünk majd esetlegesen később névváltozással mind- mind kódok, melyet megkapunk a földi létbe érkezéskor s ezekkel a rejtett energiákkal éljük az életünket. Minden benne van, ott kaptuk a kulcsokat is a megoldásokra. Szeretem beilleszteni és kinyitni az adott területet ezzel segítve egy-egy felismerést, útravalót adva a következő lépésekhez. A folyamatos tanulás, - ami most asztrológia és a Rúnák világa általi megtapasztalás -, ami még jobban ösztönöz, hiszen a saját tapasztalataim által tudok a leghatékonyabban segíteni a hozzám fordulóknak.

Az ember hármas egységben van, fizikai lelki és szellemi szinten itt a fizikai síkon. Nagyon fontos, hogy harmóniában legyenek ezek a területek, hisz egyik sem működik a másik nélkül. Minden mindennel összefügg. „Ami bent az kint, ami fent az lent.” Thot

Szeretettel:
Tarr Marcsi 

275705375_287643693511481_5361421124468316663_n_jpg.jpg

Dr. Kattein- Pornói Rita // Coach gyakornok

 

Dr. Kattein-Pornói Rita                                                                     

/Life Coach gyakornok, tanár/

 

Life Coach gyakornokként szívesen segítek neked, ha elakadásod van és változtatni szeretnél.

 

Milyen területeken tudok segíteni?

 • időgazdálkodási problémák
 • munkahelyi problémák
 • párkapcsolati kérdés
 • életmódváltással kapcsolatos nehézségek
 • konfliktusok a családban
 • nevelési kérdések
 • Burn out- kiégés

 

Mit csinál egy coach?

 • a coach kérdésivel, rátereli a megoldáshoz vezető útra az ügyfelet
 • a coach a jelenre fókuszálva építi a jövőt elősegítve az egyén boldogságát
 • a coaching a „miértek” helyett a „hogyanra” összpontosít
 • a coach az értő hallgatás mestere

 

 

A coaching ülésekről:

 • az első alkalommal ismerkedő beszélgetés során kezdjük meg a közös munkát
 • amennyiben szimpatizálunk egymással megkezdődhet a problémáid felfejtése
 • egy elakadás megoldása kb. 4 alkalmat igényel
 • egy találkozás 60 perc időtartalmú

 

 

Foglalható időpontok: Csütörtök, péntek 16:00-19:00 illetve Egyéni megbeszélés szerint

 

 

275730010_1480192999062059_1502491237383764123_n_jpg.jpg

Nagy Boglárka // gyógytornász

Nagy Boglárka gyógytornász-fizioterapeuta
2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. Mindig is két fő dolog jellemzett: a mozgás és a segíteni
akarás. Ennek az ötvözetét találtam meg a gyógytornában.
Mottóm, hogy: " csak mozgásból lesz harmónikus, egészséges mozgás". Azonban az egészséghez,
egészségmegőrzéshez vezető út minenkinél más és más.
Éppen ezért analitikus és holisztikus szemlélettel fordulok a hozzám érkezőkhöz, hiszen az ember
rendkívül összetett. Mindennapi életünket, életminőségünket nagyban befolyásolja a
mozgásszervrendszer állapota, a mozgáshoz szükséges funkciók működőképessége, csökkenése vagy
korlátozottásga. A gyógytorna célja, hogy ezeket a képességeket megőrizze, gyógyítsa és rehabilitálja.
Fontosnak tartom, hogy az egészség nem csupán a betegség hiánya, hanem a teljes testi-lelki jóllét
állapota, így nagy hangsúlyt fektetek a jó hangulatú, odafigyelő, egyénre szabott mozgásterápiára.
Miben tudok segíteni?
- Prevenció
- Ízületi és izomfájdalmak
- Gerinc eredetű problémák
- Sérülés utáni rehabilitáció
- Műtétek utáni regeneráció
- Tartásjavítás, ízületi instabilitás

Időpontokért érdeklődj a recepción. 

280602217_1683599568656918_7498789860455695238_n_(1)_jpg.jpg