Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Zugló klubunkban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsot adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1662561803.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Szakmai mentor, cégvezető

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a  Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

279325249_700850834588514_5063821853102852381_n_jpg.jpg

Tarr Marcsi // op. menedzser, klubvezető

Tarr Marcsi vagyok hosszú évekig dolgoztam az egészségügyben ápolónőként. Nagyon fontos számomra a segítői kapcsolódások, amit mások számára tudok szeretettel átadni. Kézilabdáztam, futottam fontos számomra a mozgás.

Amikor lehetőségeket kerestem mozgásra a Curves érintett meg legjobban. Az edzéseken a jókedv és figyelmes csapat segíti a vendégeket. 6 éven keresztül, mint Curves vendég élveztem az edzéseket, most pedig a kör közepéről szeretném én is visszaadni azt a törődést, amit én megkaptam.

A test lélek szellem harmóniáját szeretem és jókedvvel, szeretettel, figyelemmel, a Curves szellemiségével várok mindenkit.

Tarr-Marcsi-klubvezeto_jpg.jpg

Husztik Boróka // op. menedzser

Husztik Boróka vagyok, és 2022-ben kezdtem dolgozni a Curves-nél. A sport és az egészséges életmód kiskorom óta az életem része. Szüleim sportolói múltja motivált arra, hogy én is versenyszerűen atletizáljak, mely a mai napig az életem része. Tanulmányaimat gimnázium után a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen folytattam, valamint a diplomám mellett atlétika sportedzői képesítést is szereztem. Célom a Curves-nél, hogy megszerettessem mindenkivel a rendszeres mozgást, és ezáltal segítsek mindenkinek elérni a célját.

Husztik-Boroka_jpg.jpg